Amasya El Dolgusu

İnsanoğlu hangi zaman aralığında olursa olsun ilginç bir zamanlar üstü yaklaşımı hep bulundurmuştur. O da iyi görünmek ve de bu iyi tabiî ki olabildiğinden daha az yaşta görünmeye denk gelen bir beklenti ve isteğinin olması durumundan başka bir şey değildir. Her dönemin kendine göre problemleri, yıpratıcı hayat koşulları ve bunların ötesinde tabi ki yerçekimine maruz kalan her an bir önceki ana göre daha fazla yaşlanmanın da getirdiği biyolojik yıpranma iyi görünmemize engel olan bazı görsellerin de vücudumuzdaki uzuvlarda oluşmasına sebep olmaktadır. İlk dönemlerde yüz ve yüz ile ilgili sorunsal olarak kabul edilen estetik kaygı ve çalışmalar zamanla kendini keşfeden ve kendine zaman ayırmada daha fazla şans bulan insanoğlu bu estetik dert edinmeyi oldukça detaylara ve geniş yelpazeye dökmüş durumda.

El estetiği de yeni sayılan, estetik olarak dert edinilmesi yüz estetiği ile ilgili olan önemin çok sonrasında ortaya çıkmış bir estetik değerdir. İnsanoğlunun iyi görünmenin aslında olabildiğince bulunan yaşa aralığına oranla daha genç ve diri görünmeyle eşdeğer olduğunun keşfinden hemen sonra bu görünüme ters gelen her durumun üzerine eğilmesi ve gerek tıbbi gerekse doğal yollarla bu görüntüyü azaltma veya tamamen yok etme yoluna gitmesine sebep olmuştur. Yaş almış insanların kırışık ve bir nevi pigment deformasyonu olan benimsi görüntüleri oluşmaktadır derilerinde. El de bu anlamda sürekli de görünür olan uzvumuz olarak bu süreçten nasibini almaktan kaçamayan bir kadere sahiptir. Ama gelişen teknoloji ve tıp bilimi birlikteliği ile bu artık kader olmaktan çıkmış durumdadır.

Yarım saat gibi kısa bir sürede lokal anestezi ile gerek ilgili benler gerekse deri altına yağ uygulama yolu olan el dolgusu süreciyle bu deformatik görüntüden kolayca kurtulmak mümkün olmaktadır. Cilt altına vücuttan alınan yağların işlemlerden geçirilip el sırtına enjekte edilmesi yoludur el dolgusu işlemi. Hacimlendirici dolgu uygulamaları ise hyaluronik yağ asiti içermekte olup uygulaması da yağ dolgusundan kolay ve etkisi 18 ay kadar sürebilen içeriktedir.


Sorularınız İçin 0532 015 32 86 Numaralı Telefondan Whatsapp'tan Ulaşabilirsiniz



Tedavi ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: