Denizli Elmacık Dolgusu

Elmacık Dolgusu Nedir Ve Elmacık Kemiği Dolgusu Nasıl Yapılmaktadır?

 Elmacık Kemiği Dolgusu Nedir?

Her kadın yüz hatlarının, doğal bir şekilde güzel ve çekici görünmesini ister. Bunun için ise gelişen teknolojinin etkisiyle ve başarılı dermatologların da etkisiyle ortaya muhteşem denebilecek sonuçlar çıkmaktadır. Son dönemlerde en çok gelişen ve kadınlar arasında en çok tercih edilen uygulamardan biri olan elmacık kemiği dolgusu, çökmüş olan elmacık kemikleri ile yaşlanma ile birlikte hacim kaybeden yanaklarda, elmacık kemiği dolgusu istediğiniz görünüme sahip olabilmek adına bir hayat kurtarıcıdır.

 Elmacık Kemiği Dolgusu Nasıl Yapılmaktadır?

Kişinin elmacık kemiği dolgusu estetik uygulaması öncesinde, acı hissetmemesi için lokal anestezi yapılmaktadır. Lokal anestezinin uygulanmasının ardından, imce uçlu iğneler yardımıyla daha önceden belirlenmiş olan bölgeler hyaluronik asit içerikli dolgu maddesi enjekte edilmektedir. Bu uygulama ortalama olarak otuz beş ile kırk dakika arasında tamamlanmış olur. Elmacık kemiği dolgusu işlemi ile dilediğiniz elmacık kemiği şekline sahip olabileceğiniz gibi ayrıca daha genç ve daha canlı bir görünüme de sahip olabilirsiniz. Bu uygulamanın bir avantajı da, vücudunuzda yaşa bağlı olarak azalan hyaluronik asit takviyesi sayesinde, cildinizin sarkması ve kırışmasıda böylelikle de engellenmiş olur.

 Elmacık Kemiği Dolgusu İşleminin Kalıcılığı,

Yapılan elmacık kemiği dolgusu işleminin kalıcılığı kişiden kişiye göre değişiklik göstermesinin yanı sıra ortalama olarak sekiz ile oniki ay gibi bir süre kalıcılık sağlamaktadır. Elmacık kemiği dolgu uygulaması sonrasında, yüz kasları çok fazla hareket ettirilmemeli, bol miktarda sulu gıdalar ve su tüketilmeli, ağır spor yapılmamalı, şayet mümkün ise sırt üstü yatılmalı ve uygulama sonrasında buz kompresi uygulamak, kişiyi rahatlatarak, oluşması mümkün olan morlukları ve kızarıklıklarıda önlemektedir. Ancak hamile kadınlar, emzirenler, otoimmün hastalık geçmişi olanlar, kan sulandırıcı kullananlar, cilt enfeksiyonu ya da iltihabı olanlar kesin bir suretle dolgu işlemini yaptırmamalıdırlar. Ayrıca dolgu işlemi elmacık kemiğinim yanı sıra, yara izleri ve sivilceleri gidermede, burun kaldırmada, alın çizgilerinde, dudak çevresinde bulunan kırışıklıklarda, dudak şekillendirmede ve kaş arasındaki çizgilerde de dolgu işlemi uygulanmaktadır.


Sorularınız İçin 0532 015 32 86 Numaralı Telefondan Whatsapp'tan Ulaşabilirsiniz



Tedavi ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: