Isparta Kulak Memesi Dolgusu

Kulak Memesi Estetiği

Kulak memesi estetiği, kulak estetiğinin içinde yer  alsa da bazı durumlarda kulak memesinin kendisine odaklanmak gereklidir. Kulak memesi  estetiği ile, kulak memesinin küçüklüğü, kulak memesi büyüklüğü, kulak memesi sarkıklığı gibi problemler düzeltilebilir. Bu bölümde kulak memesi estetiği hakkında ayrıntılı olarak bilgiler verilecektir.

Kulak Memesi  Büyütme

Kulak memesinin küçük olması bazı kişiler için istenmeyen bir durum olabilir.  Bu durumda kulak memesi büyütülebilir.  Kulak memesi büyütme basit bir cerrahi işlemle veya ameliyatsız olarak da yapılabilir. Ameliyatla yapılan kulak memesi büyütme işlemi yağ enjeksiyonu ile yapılır. Ameliyat denilse de bu aslında basit bir işlemdir. Bu işlem lokal anestezi veya genel anestezi ile yapılabilir. Vücutta herhangi bir kesi yapılmadığı için iz yoktur. Alınan yağlar saflaştırılıp kulak memesine enjekte edilir. Bu işlem yaklaşık 30 dakika sürer. Bu işlem zannedilenin aksine kalıcıdır yani elde edilen büyütme sonradan kaybolmaz. Yağ enjeksiyonu istenilirse tekrarlanabilir. Ağrılı bir işlem değildir. İşlemden hemen sonra günlük hayatınıza dönebilirsiniz. İşlem sonrasında ilk bir hafta ödeme bağlı kulak memesinde hafif  şişlikler olur.

Ameliyatsız kulak memesi büyütme ise  dolgu uygulaması ile kolaylıkla yapılabilecek bir işlemdir. İşlem yaklaşık 5 dakika sürer, ağrılı değildir. Bu işlem için hyalüronik asit dolgular kullanılır. Kulak memesi kremle uyuşturulduktan sonra kibar enjeksiyonlarla dolgu yapılır. Dolgunun kalıcılığı kişiden kişiye değişmekle birlikte ortalama 1-1.5 yıl arasındadır. Erken dönemde (ilk 5 gün) hafif şişlik olabilir.


Sorularınız İçin 0532 015 32 86 Numaralı Telefondan Whatsapp'tan Ulaşabilirsiniz



Tedavi ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: