Şakak Dolgusu

Şakak estetiği temporal bir bölgede yer alan hafif çukur bir bölgedir. Buradaki yağ dokusunun zaman içinde yok olması yüzü aşağı çeker buna alın ve kaşlar da dahildir. Şakak bölgemizdeki derinin daha ince yapısı da fazla mimikli biriysek eğer kırışıkları kaçınılmaz kılar. Sadece mimik yaptığımızda kırışan ince çizgiler zamanla yerini kalıcı derin çizgilere bırakır.

Şakak dolgusu işte tam da bu sebeplerden dolayı düzenli ve etkili bir şekilde uygulanması gereken yüz dolgularındandır. Şakak dolgusunda yüzümüzle tamamen uyumlu hyalüronik asit kullanılır. İşlem öncesinde bölgeye anestezik krem sürülür. Ardından hyalüronik asit şakaklara mini enjektörlerle enjekte edilir.

Şakak dolgusu yapıldığı bölge itibariyle çok ciddi bir dikkat isteyen bir uygulamadır. Yaptığınız dolgunun elmacık kemikleri ile orantılı olması, yüzün kompozisyonu ile uyumlu olması gerekmektedir.

Şakak dolgusunun tam anlamıyla oturması 3-4 günü bulabilir. İlk hafta bir kontür yapılır. Şakak dolgusunun kalıcılığı yüzün yapısına göre değişmekle beraber 9 – 15 aydır. İşlem tekrarlanabilirdir.

ŞAKAK DOLGUSUNUN FAYDALARINI KISACA ÖZETLEYECEK OLURSAK;

  • Şakak bölgesinde mimiklere bağlı oluşan çizgeleri yok eder.
  • Şakaklara hacimli ve canlı bir görünüm sağlar.
  • Şakak dolgusu kaşların ve alnın da düşüklüğünü toparlamaya yardımcı olur.
  • Yüzün tamamına genç, dinamik bir ifade sağlar.

Sorularınız İçin 0532 015 32 86 Numaralı Telefondan Whatsapp'tan Ulaşabilirsiniz



Tedavi ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: