Muş Boyun Çizgisi Dolgusu

Zaman akıp gidiyor ve geriye alınması da mümkün olmayan bir durumda. Zaman akıp giderken bizlerde de çoğu şey akıp gitmekte. Her geçen gün maruz kalınan çevresel olumsuz hava koşulları, günümüzün psikolojik savaş yoğun, stres içerikli yaşam deneyimleri ve bunların da yanında her geçen günle bünyemizin geriye doğru giden metabolik ve kaçınılmaz gerçeğiyle yüzleşmemiz..

İnsanoğlu kendini bileli iyi görünmenin çabasında olmuş ve koşullarının el verdiğince de bunun uygulamasını yapmış durumdadır. Bu durum kadınlarla başlayıp günümüzde neredeyse erkeklerle de eşitlenen bir sorunsal olarak hayatımızın en önemli gündemlerini oluşturmaya başlamış durumdadır. Daha iyi görünme adına anti aging beslenme ve ürün kullanımı ve çeşitli egzersizler ve tabi ki daha ileri boyutu teknoloji ve tıp birlikteliği içerisinde karşımıza çıkmış durumdadır. Boyun estetiği, boyun dolgusu maalesef yüze verilen önemin gerisinde kalan bir durum olmasından dolayı ve geç kalınmış yaklaşımların sonucu en son safhada iyileştirme amaçlı başvurusu olan bir estetik sorunsal özelliğindedir. Bu sorunsal ile ilgili de en büyük endişe eskisinden daha kötü bir görünüm veya uzun süreli deformatik görüntülerdir ( işlem sonrası uzun süreli morluk ve izler). Bu konuda her zaman ve her işte olduğu gibi gerekli belge ve ehliyet sahibi hekim ve kurumlar içerisinde bu tür müdahaleleri yaptırmak ve ücretten önce bu konulara önem göstermek lehte bir tavır olacaktır. Çünkü sağlığımızdan pahalı bir durum yoktur hayatımızda.

Boyun dolgusu, yatay oluşmuş kırışık bölgelere( çizgilere) 2 cm aralıklarla 10 dakika gibi kısa süren bir zaman aralığında enjeksiyon uygulaması yapılması işlemidir. Kolojen kaybı ve baş eğme hareketleri nedeniyle oluşan yatay çizgiler (kırışıklıklar) bu nem arttırıcı dolgularla oldukça gözle görülür şekilde etkili sonuçlara yardımcı olmaktadırlar. Pek bilinmeyen bir durum ise boyun dersinin göz kapağımızdan sonra en ince deriye sahip olması olup erken dönemde gerekli bakım ve özene oldukça ihtiyaç duyduğudur. Boyundaki en önemli, deformasyonu oldukça dikkat çeken bölge olan gıdının da liposaction ve ozon terapi yöntemiyle çözümü sağlanmaktadır.


Sorularınız İçin 0532 015 32 86 Numaralı Telefondan Whatsapp'tan Ulaşabilirsiniz



Tedavi ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: